tiistai 30. kesäkuuta 2015

Hiljaiseloa blogissa ja pelirintamalla


Blogin päivityskatkot tuppaavat olemaan jokavuotinen perinne, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Muut hommat ovat vieneet kaiken ajan, enkä ole ehtinyt pelaamaan saatikka päivittämään blogia. Nämä on näitä first world problemseja, jotka pääsevät ajoittain heikentämään elämänlaatua.

Blogiin on silti luvassa muutamia päivityksiä. Roolipeleistä on hankala kirjoittaa jos ei niitä ehdi pelaamaan, joten tulevat postaukset sijoittuvat hieman laveammin peli/nörttikulttuurin liepeille.

J. J. Abramsin tulevaa episodi seiskaa eli The Force Awakensia odotellessa on hyvä sauma kantaa oma kortensa hypekekoon, joten luvassa on ainakin pientä juttua Star Wars -sarjakuvista. Jossain vaiheessa päivitän myös D&D-peliraportin siihen pisteeseen mihin sitä kevättalvella jatkettiin. Lähiaikoina luvassa on myös juttu digitaalisten pelien maailmasta Pako-nimisen "takaa-ajosimulaattorin" julkaisseen Tree Men Gamesin Heikki Sillanpään haastattelun muodossa.

Kun pelaamiselle ei ole ollut aikaa, on viihteen joutunut repimään nopeammista jutuista, kuten leffoista ja tv-sarjoista. Mad Max: Fury Road on ehdottomasti vuoden leffatapaus (ainakin ennen joulukuuta), hengästyttävä ja mieletön elokuva, jota voisi hehkuttaa maailman loppuun asti. Game of Thrones taas rokkasi kevään tv-sarjatarjonnassa, eivätkä kaikki kauden lopettaneet käänteet olleet ihan ekana odotuslistalla. Uusin True Detectivekin vaikuttaa oikein lupaavalta.

Onneksi myös luettavaa on riittänyt, eikä Dmitri Gluhovskin Metro 2033:kaan ole yhtään hassumpi kirja, ainakaan jos on kiinnostunut ydinsodan jälkeisen Moskovan metrojärjestelmään syntyneistä yhteisöistä, joissa tiede, myytit, uskonnot ja ideologiat vääntävät kättä brutaalin eloonjäämiskamppailun merkeissä.

Sellaisia nämä keskikesän kuulumiset, seuraavissa postauksissa sitten taas enemmän asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti