perjantai 11. heinäkuuta 2014

Blogin paluu

"Mikään ei koskaan pääty", toteaa Tohtori Manhattan ja sama pätee myös tähän blogiin. Puolen vuoden tauko on mennyt jokseenkin synkissä vesissä räpiköiden, mutta nyt on nähtävissä pieniä toivon pilkahduksia, joiden hennot valonsäteet ovat arasti hyväilleet myös hyllyssä pölyttyneitä pelikirjoja.

 
Muu porukka on pelannut Talisman ja Game of Thrones -lautapelejä, joihin en ole valitettavasti ehtinyt osallistumaan. Nopeaan ja helposti koukuttavaan vakoojan arvuutteluun keskittyvään korttipeli Resistanceen ehdin sentään yhden kerran mukaan.

Roolipelirintamalla on ollut todella hiljaista, lähes kuollutta. Vaan "se kuollut ei oo, mi voi iäti maata, aikojen myötä voi kuolokin laata", kuten setä Lovecraft aina yhtä arvoituksellisesti murjaisee.

Peliporukassa on nimittäin muhimassa jos jonkinlaista ideaa. Blogiin on alkajaisiksi luvassa juttua Resistance-korttipelistä ja kotimaisen roolipeliskenen tilasta.

Mikäs tässä, seuraavaa Game of Thrones -kautta odotellessa... Onneksi Falling Skies jatkuu taas!

Hell yeah!!

5 kommenttia:

 1. Hienoa, olen itsekin pelaillut Game of Thrones lautapeliä erään kaverini saatua kappaleen kyseistä peliä. Hauska Diplomacyn ja Riskin välimaastossa vaikeustasolla säätävä peli ilman kumpaisenkaan suurimpia rasitteita.

  VastaaPoista
 2. Joo, täytyy kyllä päästä testaamaan! Sääntöjen monimutkaisuus ja pelikertojen kestot hiukan hirvittävät - ainakin meidän peliporukalla tuohon on kuulemma kulunut aina vähintään puoli päivää. Millainen teillä on keskimääräinen pelin kesto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelattiin ensimmäistä laitosta ja se on yksi harvoja pelejä joka on pysynyt BGG:n arvioimassa ajassa, eli noin kolmessa tunnissa (vähän allekin). Kaikki diplomatiseeraus oli ihan vain laudan yli, kun kukaan ei lähde kävelylle puistoon puimaan asioita niin luulisin peliajan pysyvän kurissa.

   Poista
 3. Lovecraft taisi olla aika fiksu setä, toivotan intoa pelailuun ja siitä raportointiin!!

  VastaaPoista
 4. Kopio: Kiitos, kyllä tää tästä taas lähtee!! Ei oo vielä tän blogin aika siirtyä meren pohjaan unohdetuksi suureksi muinaiseksi...

  VastaaPoista